Raf Jacobs schittert op TransportMedia en Jacobs Logistics op sociale media

Raf Jacobs schittert op TransportMedia en Jacobs Logistics op sociale media

In de eerste aflevering van het zesde seizoen van ‘We are Champions’ op de gespecialiseerde zender TransportMedia neemt bedrijfsleider Raf Jacobs van Jacobs Logistics het op tegen twee concurrenten. De eerste proef uit een reeks van drie werd op 12 december uitgezonden en daarin toont Raf zich alvast een winnaar. De kandidaten moesten een technische slalom afleggen met een Yale vorkheftruck, een koord doorbranden om een big bag te laten vallen. En in deze zak sleutels zoeken die verstopt zitten in 60 kartonnen doosjes.

“Meer gedaan dan achter een bureau zitten”

“Ging vlot. Ik heb niet alléén achter een bureau gezeten, hé” lacht Raf. “Vroeger heb ik als jongeman in het bedrijf vaak aan het stuur van de heftruck én vrachtwagen gezeten. De volgende afleveringen zijn er te zien in maart en in juni. Ik verdedig mijn voorsprong.”

Nieuw bedrijfsfilmpje

Niet alleen Raf, heel Jacobs Logistics komt uitstekend uit de verf op pellicule. Dat moet je toch besluiten als je de nieuwe bedrijfsvideo bekijkt, waarin ook partners en belangrijke klanten aan het woord komen. Benieuwd waar het filmpje overal zal opduiken. In ieder geval goed gedaan door TransportMedia!