Wij weten heel goed hoe cruciaal het beroep van vrachtwagenchauffeur is. Dat is voor iedereen tijdens de afgelopen maanden en moeilijke bevoorrading van winkels en fabrieken duidelijk geworden. Jacobs Logistics twijfelde bijgevolg geen seconde om in te gaan op de oproep van Febetra, de sectororganisatie van het wegtransport, voor een Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 9 december om de chauffeurs te bedanken.

Elke dag een bedankje?

Wat we bij Jacobs Logistics precies zullen doen, daar zijn we nog niet uit. Onze chauffeurs verdienen eigenlijk elke dag een compliment want ze dragen een grote verantwoordelijkheid voor ons maar ook ten aanzien van andere weggebruikers en van de consumenten. Het zal op 9 december dus meer dan een symbolisch bedankje worden. We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

En onze collega’s?

We hopen ook dat zoveel mogelijk bedrijven deelnemen. Febetra heeft zijn leden al begin mei opgeroepen om iets op het getouw te zetten op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Elk bedrijf dat wil deelnemen, mag vrij een attentie of actie kiezen. De bedoeling is om zoveel mogelijk acties te organiseren overal in België, zodat de vrachtwagenchauffeurs zich gewaardeerd voelen. Dus collega’s: neem deel en gebruik social media om het ook aan de buitenwereld te laten zien. Wij zijn het alvast van plan.

schrijf je hier in